fbpx

Asiakas: Stora Enso Oyj
Sijainti: Sunila, Kotka
Sopimusaika: 2017-2017

 

Asiakas

Stora Enso on johtava maailmanlaajuinen uusiutuvien pakkaus-, biomateriaali-, puu- ja paperiratkaisujen tuottaja. Tavoitteemme on korvata uusiutumattomat materiaalit innovoimalla ja kehittämällä uusia tuotteita ja palveluja, jotka perustuvat puuhun ja muihin uusiutuviin materiaaleihin. Työllistämme noin 25 000 henkilöä. Stora Enson osakkeet noteerataan Helsingin (STEAV, STERV) ja Tukholman (STE A, STE R) arvopaperipörsseissä.

 

Haaste

Econet urakoi Stora Enson Sunilan sellutehtaalle uuden suolanpoistolinjan lisäveden valmistukseen. Tavoitteena oli kasvattaa suolavapaan valmistusveden kapasiteettia.

Voimalaitoksen tehokas suolanpoisto on korvaamaton osa sellutehtaan toimintaa. Sellun ja ligniinin tuotanto vaatii paljon energiaa, jota tuotetaan tehtaan omassa voimalaitoksessa. Heikosti toimiva suolanpoistoprosessi voi hidastaa tai jopa pysäyttää voimalaitoksen toiminnan, koska suolot ja mineraalit voivat kertyä putkistoihin.

 

Ratkaisu
Econetin urakka sisälsi uuden suolanpoistolinjan suunnittelun, urakoinnin, asennuksen ja lopuksi käyttöönoton. Linjan turvallisen käytön varmistamiseksi Econet koulutti Sunilan tehtaan henkilökunnan uuden suolanpoistolinjan käyttöön.

Luotettavasti ja tehokkaasti toimiva tuotantoprosessi kasvattaa asiakkaan kilpailukykyä. Laadukas ja asiakkaan tarpeet täyttävä lopputulos varmistettiin tiiviillä projektinaikaisella yhteistyöllä asiakkaan ja Econetin välillä.

 

Haluaisitko lisää tietoa?

Haluaisitko lisää tietoa Sunilan sellutehtaan urakasta tai muista Econetin urakoista?

Ota yhteys projektipäällikkö Tommi Ikävalkoon, Matkap. 040 519 6048, tommi.ikavalko(at)econetgroup.fi tai lähetä viesti alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Yhteydenottolomake

Yhteystiedot

ECONET OY
Malminkaari 5B
00700 Helsinki
Puhelin: 09 8366 250
S-posti:
Y-tunnus: 2438595-3

 

DEWACO OY
Raviraitti 3
23800 Laitila
Puhelin: 02 461 800
S-posti:
Y-tunnus: 2221862-5

Tervetuloa Econet Group Ltd kotisivulle. Käytämme evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseen, sinulle hyödyllisen sisällön tarjoamiseen ja mainosten esittämiseen. Lue lisää kohdasta evästeet.