fbpx

Asiakas: Vesikolmio Oy
Sijainti: Kalajoki, Suomi
Sopimusaika: 2016-2018

 

Asiakas

Vesikolmio Oy on Kalajokilaakson kuntien omistama vuonna 1968 perustettu tukkuvesiyhtiö. Yhtiö vastaa osakaskuntien alueen talousveden hankinnasta sekä jätevesien puhdistamisesta ja kuntakeskusten välisestä siirtämisestä. Vesikolmio huolehtii noin 30 000 asukkaan jätevesistä.

 

Haaste

Kalajokilaaksoon rakennettiin uusi keskuspuhdistamo, koska alueen jätevesilaitokset olivat käyttöikänsä päässä. Yhdellä modernilla ja suurella keskuspuhdistamolla on helpompaa vastata kiristyneisiin lupaehtoihin ja puhdistusvaatimuksiin, kuin usealla pienellä laitoksella.

Uuden keskuspuhdistamon käsitellyt jätevedet lasketaan Pohjanmereen. Pohjanmeren säilyttämiseksi ja rehevöitymisen ehkäisemiseksi Vesikolmio tarvitsi luotettavan kumppanin toteuttamaan keskuspuhdistamon flotaation koneistourakan.

 

Ratkaisu

Econet vastasi haasteeseen ja toteutti keskuspuhdistamon flotaation koneistourakan. Erillisurakkaan sisältyi kolmen flotaatiolinjan suunnittelu, toteutus ja asennus.

- Olimme tyytyväisiä Econetin toteuttamaan koneistourakkaan. Urakka valmistui aikataulussa ja kaikki sujui, kuten pitikin, kertoo Vesikolmio Oy:n toimitusjohtaja Risto Bergbacka.

Flotaation avulla jätevedestä voidaan poistaa tehokkaasti kiintoainesta ja rehevöitymistä edistävää fosforia.  Luotettavasti ja tehokkaasti toimiva flotaatio auttaa Vesikolmiota vastaamaan tiukentuneisiin lupaehtoihin ja saavuttamaan erinomaisen puhdistustuloksen. Laadukas ja asiakkaan tarpeet täyttävä lopputulos varmistettiin tiiviillä projektinaikaisella yhteistyöllä Vesikolmion ja Econetin välillä.

 

Haluaisitko lisää tietoa?

Haluaisitko lisää tietoa Vesikolmion urakasta tai Econetin muista urakoista?

Ota yhteys projektipäällikkö Tommi Ikävalkoon, Matkap. 040 519 6048, tommi.ikavalko(at)econetgroup.fi  tai lähetä viesti alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Yhteydenottolomake

Yhteystiedot

ECONET OY
Malminkaari 5B
00700 Helsinki
Puhelin: 09 8366 250
S-posti:
Y-tunnus: 2438595-3

 

DEWACO OY
Raviraitti 3
23800 Laitila
Puhelin: 02 461 800
S-posti:
Y-tunnus: 2221862-5

Tervetuloa Econet Group Ltd kotisivulle. Käytämme evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseen, sinulle hyödyllisen sisällön tarjoamiseen ja mainosten esittämiseen. Lue lisää kohdasta evästeet.