fbpx

Veden käsittely

Meistä jokainen ansaitsee puhtaan veden lähteen.

Suunnittelemme ja toteutamme laitoksia puhtaan veden käsittelyyn.

Tällaisia laitoksia ovat kunnalliset juomavesilaitokset ja teollisuuden prosessivesilaitokset sekä voimalaitosten suolattoman lisäveden tuottamiseen ja lauhdeveden puhdistamiseen tarkoitetut laitokset.

Mahdollisimman laadukas asiakkaan tarpeet täyttävä lopputulos varmistetaan tiiviillä projektinaikaisella yhteistyöllä asiakkaan ja Econetin välillä.

Lisäksi pyrimme jatkuvasti kehittämään entistä parempia toimintatapoja ja yhteistyömalleja tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun myös tulevaisuudessa.

Kokonaisvaltaisimmillaan Econet-konsernin palvelut kattavatkin koko vesilaitosinvestoinnin elinkaaren suunnittelusta toteutuksen kautta laitoksen ylläpitoon.

Kunnalliset vesilaitokset

Toimittamiemme vedenkäsittelylaitosten vettä käytetään WHO:n juomavesivaatimukset täyttävänä  talousvetenä lukuisilla paikkakunnilla sekä kotimaassa että ulkomailla .

Käyttöveden puhdistusmenetelmistä valitsemme aina tehokkaimman ja taloudellisimman puhdistettavan raakaveden ominaisuuksien ja veden käyttötarkoituksen perusteella.

Vanhojen vesilaitosten tehoa voimme lisätä jopa 20 %-40 %, kun vedenpudistusprosessi mitoitetaan uusiksi ja automatisoidaan sekä vanhentunutta laitekantaa uusitaan.

Samalla laskevat luonnollisesti laitoksen käyttökustannukset.

Teollisuuden prosessivesilaitokset

Olemme suunnitelleet ja toimittaneet prosessivedenkäsittelyratkaisuja vuosikymmenien ajan niin elintarvike,- kaivos-, kemikaali- , puunjalostus-, teräs- kuin öljyteollisuudellekin.

Yhteydenottolomake

Yhteystiedot

ECONET OY
Malminkaari 5B
00700 Helsinki
Puhelin: 09 8366 250
S-posti:
Y-tunnus: 2438595-3

 

DEWACO OY
Raviraitti 3
23800 Laitila
Puhelin: 02 461 800
S-posti:
Y-tunnus: 2221862-5

Tervetuloa Econet Group Ltd kotisivulle. Käytämme evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseen, sinulle hyödyllisen sisällön tarjoamiseen ja mainosten esittämiseen. Lue lisää kohdasta evästeet.