fbpx

Imuselkeytin Slamex

Slamex imuselkeytin on kehitetty tehokkaaseen biolietteen poistoon. Slamex imuselkeytin sopii arktisiinkin olosuhteisiin, koska siinä on ajoradan sulanapitojärjestelmä eli kahlaava pyörä. Kahlaavan pyörän avulla kulkureuna ei jäädy eikä tarvitse erillistä lämmitystä. Slamex imuselkeytin on suunniteltu helposti rakennettavaksi ja se varustetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Slamex imuselkeytin on reunavetoinen, varmatoiminen ja helposti huollettava. Imukaavinkoneistot sopivat yhdyskuntien ja teollisuuden biologiseen jätevedenpuhdistukseen. Rakenne on mitoitettu kestämään jälkiselkeytykseen karkaavaa esiselkeytyslietettä häiriötilanteessa.

Vetopyörä liikkuu ajoradan yli virtaavassa vedessä, joka estää ajoradan jäätymisen ja pyörän sutimisen, joten lumi ja jää eivät aiheuta koneiston pysähtymistä talviaikaan. Patentoitu kulkureunan sulanapitojärjestelmä sopii jopa arktisiin olosuhteisiin ja on rakennus- ja käyttökustannuksiltaan muita ratkaisuja edullisempi.

Haluttaessa voidaan toimittaa kaksipuolinen imukaavinkoneisto altaan yli menevällä sillalla. Koneisto voidaan varustaa myös pintalietelaittein. Suurilla altailla ja suurilla virtaamilla allas varustetaan säteittäisillä lisäylivuotokouruilla. Flokkaustila voidaan varustaa flokkaussekoittimilla.

Silta pyörii myötäpäivään, jolloin altaan pohjalla olevat terät siirtävät lietettä kohti imuputkien alapäätä, jotka imevät lietteen pois. Käyttölaite on varustettu ylikuormitussuojalla ja valvontalaitteilla, jotka pysäyttävät moottorin häiriötilanteessa. Palautuslietteen määrää voidaan säätää altaan ulkopuolelta säätämällä lietevirtaamaa. Kirkastevesi poistuu altaasta säädettävän ylivuotoreunan yli (tarvittaessa myös säteittäisten lisäkourujen kautta). Mahdolliset pintalietelaitteet poistavat pintalietteen suppilon kautta joka kierroksella.

Edut

• Nopea biologisen lietteen poisto
• Varmatoiminen patentoitu kulkureunan sulanapitojärjestelmä
• Edullinen betonirakenne ilman erillistä kulkupintaa tai ajoradan lämmitystä, suora altaan pohja ilman lietetaskuja
• Toimintavarma ja helposti huollettava
• Terien muoto: V-terät
• Lietteen poistolla putkikohtainen säätö
• Pintalietteenpoistojärjestelmä vaihtoehtona
• Rakenne kokonaan ruostumatonta terästä AISI 304, vedenalaiset osat tarvittaessa haponkestävää terästä AISI 316.

Yhteydenottolomake

Yhteystiedot

ECONET OY
Malminkaari 5B
00700 Helsinki
Puhelin: 09 8366 250
S-posti:
Y-tunnus: 2438595-3

 

DEWACO OY
Raviraitti 3
23800 Laitila
Puhelin: 02 461 800
S-posti:
Y-tunnus: 2221862-5

Tervetuloa Econet Group Ltd kotisivulle. Käytämme evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseen, sinulle hyödyllisen sisällön tarjoamiseen ja mainosten esittämiseen. Lue lisää kohdasta evästeet.