fbpx

Moniteräselkeytin Slamex

Slamex PS-P moniteräselkeyttimen kaavinkoneistot on kehitetty tehokkaaseen lietteenpoistoon lukuisille erilaisille allas- ja lietetyypeille. Slamex PS-P moniteräselkeytin soveltuu erityisesti teollisuuden tarpeisiin, koska se on suunniteltu kestämään raskaitakin lietekuormia. Slamex PS-P moniteräselkeytin sopii myös arktisiin olosuhteisiin, koska siinä on patentoitu ajoradan kulkureunan sulanapitojärjestelmä eli kahlaava pyörä. Patentoidun kahlaavan pyörän avulla kulkureuna ei jäädy eikä tarvitse erillistä lämmitystä. 

Kaavinkoneistot on suunniteltu siten, että ne on helppo rakentaa ja varustaa asiakkaan toiveiden mukaan. Slamex PS-P moniteräselkeytin on reunavetoinen, varmatoiminen ja helposti huollettava. 

Terä on muodoltaan moniterä ja terärakennetta ja siltaa on mahdollista jatkaa koko altaan yli ulottuvaksi. Tarvittaessa kaavinkoneisto voidaan varustaa pintalietelaittein. Suuret altaat ja suurilla virtaamilla allas varustetaan säteittäisillä lisäylivuotokouruilla. Flokkaustila voidaan varustaa flokkaussekoittimilla.

Silta pyörii myötäpäivään, jolloin altaan pohjalla olevat terät siirtävät lietettä kohti altaan keskellä olevaa lietetaskua. Mahdolliset pintalietelaitteet poistavat pintalietteen suppilon kautta kerran kierroksen aikana. Käyttölaite on varustettu ylikuormitussuojalla ja pyörinnänvalvontalaitteilla, jotka pysäyttävät moottorin häiriötilanteessa. Kirkastevesi poistuu altaasta säädettävän ylivuotoreunan yli (tarvittaessa myös säteittäisten lisäkourujen kautta).

Edut

• Varmatoiminen patentoitu kulkureunan sulanapitojärjestelmä
• Edullinen betonirakenne ilman erillistä kulkupintaa tai ajoradan lämmitystä
• Toimintavarma ja helposti huollettava
• Terät tarvittaessa myös jälkiterällä tai altaan yli
• Pintalietteen poistojärjestelmä optiona
• Rakenne kokonaan ruostumatonta terästä AISI 304, vedenalaiset osat tarvittaessa haponkestävää terästä AISI 316.

Yhteydenottolomake

Yhteystiedot

ECONET OY
Malminkaari 5B
00700 Helsinki
Puhelin: 09 8366 250
S-posti:
Y-tunnus: 2438595-3

 

DEWACO OY
Raviraitti 3
23800 Laitila
Puhelin: 02 461 800
S-posti:
Y-tunnus: 2221862-5

Tervetuloa Econet Group Ltd kotisivulle. Käytämme evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseen, sinulle hyödyllisen sisällön tarjoamiseen ja mainosten esittämiseen. Lue lisää kohdasta evästeet.