fbpx

Slamex Sulkuluukku

untitledtr44w.png

Oy Slamex Ab valmistaa ja toimittaa sulkuluukkuja vuosiky-mmenten kokemuksella. Valikoimassa on suuri määrä erilai-sia luukkutyyppejä ja –kokoja, jotka soveltuvat eri käyttötar-koituksiin.

Sulkuluukut voivat olla asiakkaan vaatimuksista riippuen joko käsikäyttöisiä, sähkökäyttöisellä toimilaitteella varustet-tuja tai patoluukkuja.

Sulkuluukkujen materiaali on joko ruostumaton teräs AISI 304 tai haponkestävä teräs AISI 316/AISI 316L. Luukun koosta riippuen valitsemme kuhunkin tapaukseen parhaiten sovel-tuvan tiivistysratkaisun, joka täyttää tiiveysvaatimukset. Tiivisteen materiaalina käytämme pääsääntöisesti korkealu-okkaista NBR-nitriilikumia, joka kestää myös öljypitoisia jätevesiä. Lisäksi tiivistyksessä käyttämämme rakenneratkai-su takaa tiivisteelle maksimaalisen pitkän käyttöiän.

Valmistuksessa huomioimme myös logistiset näkökohdat. Esimerkiksi suurikokoisia sulkuluukkuja voidaan valmistaa koottavalla runkoratkaisulla, jolloin ne voidaan toimittaa konteissa.
Luukut voidaan asentaa kanavaan joko pinta-asennuksena pulttikiinnityksellä tai jälkivaluna. Asennusvalvojamme varmistavat paikan päällä luukkujen virheettömän asennuk-sen ja moitteettoman toiminnan.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja jatkuva laadunval-vonta takaavat korkealuokkaisen, toimintavarman ja asiak-kaan vaatimukset täyttävän lopputuloksen.

Edut

• Varmatoiminen rakenne
• Luotettava tiivistysratkaisu
• Korkealuokkaiset materiaalit
• Vähäinen huollon tarve
• Räätälöidyt ratkaisut asiakkaan tarpeiden mukaisesti

Yhteydenottolomake

Yhteystiedot

ECONET OY
Malminkaari 5B
00700 Helsinki
Puhelin: 09 8366 250
S-posti:
Y-tunnus: 2438595-3

 

DEWACO OY
Raviraitti 3
23800 Laitila
Puhelin: 02 461 800
S-posti:
Y-tunnus: 2221862-5

Tervetuloa Econet Group Ltd kotisivulle. Käytämme evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseen, sinulle hyödyllisen sisällön tarjoamiseen ja mainosten esittämiseen. Lue lisää kohdasta evästeet.