fbpx

Asiakas: YIT Oyj / Turun seudun puhdistamo Oy

Vuonna 2005 Slamex solmi YIT:n kanssa alihankintasopimuksen vedenpuhdistuslaitteistojen toimittamisesta Turun Kakolanmäen uuteen jätevedenpuhdistamoon. Poikkeukselliseksi projektin teki puhdistamon ja sen koneistojen sijoittuminen kallion sisään useaan eri kerrokseen.

Puhdistamon käyttöönotto aloitettiin vuoden 2008 loppupuolella, ja laitos oli täydessä käyttövalmiudessa vuoden 2009 alussa. Puhdistamossa käsitellään Turun kaupungin sekä yhdeksän naapurikunnan jätevedet ja sen toiminnasta vastaa Turun seudun puhdistamo Oy.

Turun puhdistamoprojektissa toimitimme laitteita erityisesti jäteveden esikäsittelyyn ja siinä syntyneen välppeen (eli vedestä erotellun kiinteän kuona-aineen) siirtoon, pesuun, kuivaamiseen ja puristamiseen. Lisäksi toimitimme hiekan erotukseen, pesuun ja kuivaukseen tarkoitettuja laitteita. Suurin osa laitteista oli Slamexin itsensä suunnittelemia ja loput toimitti alihankintana ruotsalainen MEVA / Nordic Water Products.

Lähes kaikki laitteet räätälöitiin asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Toimitetut laitteet sisälsivät muun muassa poikkeuksellisen pitkän, 35-metrisen hihnakuljettimen sekä kymmenisen ruuvikuljetinta, joiden avulla vedestä eroteltu välpe kuljetetaan yksikön ylimmästä kerroksesta sen alatasolle yli 20 metriä alemmas.

Laitteiden mukana toimitimme asiakkaalle kattavat asennus-, käyttöönotto- ja huolto-ohjeet. Lisäksi edustajamme auttoivat asiakasta paikan päällä laitteistojen käyttöönottoprosessissa.

Lue lisää hankkeesta osoitteesta www.turunseudunpuhdistamo.fi

Slamexin projektiin toimittamia laitteita:
• Tankovälppä
• MonoScreen-porrasvälppä
• Ruuvipesupuristin
• Hiekkapesuri
• Hiekkavaunu
• Akseliton ruuvikuljetin
• Hihnakuljetin

Yhteydenottolomake

Yhteystiedot

ECONET OY
Malminkaari 5B
00700 Helsinki
Puhelin: 09 8366 250
S-posti:
Y-tunnus: 2438595-3

 

DEWACO OY
Raviraitti 3
23800 Laitila
Puhelin: 02 461 800
S-posti:
Y-tunnus: 2221862-5

Tervetuloa Econet Group Ltd kotisivulle. Käytämme evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseen, sinulle hyödyllisen sisällön tarjoamiseen ja mainosten esittämiseen. Lue lisää kohdasta evästeet.