fbpx

Kuva: Zhejian Fuchun Ziguang Environmental protection (ZZE)

Asiakas: Zhejian Fuchun Ziguang Environmental protection (ZZE)
Sijainti: Wenzhou, Kiina
Sopimusaika: 2017

 

Asiakas

Zhejian Fuchun Ziguang Environmental protection Co., Ltd. (ZZE) tarjoaa palveluita vedenkäsittelyyn ja ympäristönsuojeluun. Vuodesta 2016 asti se on ollut osa Hang Zhou Iron & Steel Co. pörssiyhtiötä, jonka liikevaihto on 12 miljardia. Hang Zhou Iron & Steel Co. toimii energiansäästön, ympäristönsuojelun, teräksen tuotannon, älykkään terveyden, koulutuksen ja teknisten palvelujen aloilla.

 

Haaste

Wenzhoun aiempi jätevesilaitos oli ylikuormitettu ja sen vuoksi alueelle tarvittiin uusi jätevesilaitos. Uuden laitoksen kapasiteettia kasvatettiin 400 000 kuutioon per päivä, joka on kaksinkertainen verrattuna aiemman laitoksen kapasiteettiin.

Vaatimuksena oli, että uuden laitoksen tulee olla ympäristöystävällisempi ja hajuton. Siksi uusi laitos rakennetaan osittain maan alle. Valmistuessaan jätevesilaitos on Aasian suurin osittain maan alle rakennettu jätevesilaitos. Vastatakseen jäteveden käsittely-, laatu- ja ympäristövaatimuksiin vaivatta urakoitsija ZZE kääntyi Econet Groupin ja DEWA ketjulaahainjärjestelmien puoleen.

 

Ratkaisu

Wenzhoun uudelle jätevesilaitokselle tarvittiin luotettava ratkaisu jälkiselkeytykseen. Tehokas jälkiselkeytys on elintärkeää, koska siinä jätevedestä poistetaan jäljelle jäänyt fosfori. Fosforin poisto on välttämätöntä, koska se aiheuttaa vesistöjen rehevöitymistä. Luotettavana ratkaisuna Wenzhouhun toimitettiin 24 kaksikerroksista DEWA ketjulaahainjärjestelmää vuonna 2017. Laadukas ja asiakkaan tarpeet täyttävä lopputulos varmistettiin tiiviillä projektinaikaisella yhteistyöllä asiakkaan ja Econet Groupin välillä. 

- Olimme tyytyväisiä Econet Groupin ammattitaitoon, joustavuuteen ja tekniikkaan. Siksi allekirjoitimme myös MoU:n (Memorandum of Understanding) Econet Groupin kanssa syventääksemme yhteistyötämme, kertoo Lu Yibing ZZE:stä.

 

Haluaisitko lisää tietoa?

Haluaisitko lisää tietoa toimituksesta tai muista urakoista?

Ota yhteys Jari Virtaseen, matkap. 050 348 1338, jari.virtanen(a)dewaco.fi tai lähetä viesti alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Katso video DEWA ketjulaahainjärjestelmästä

Yhteydenottolomake

Yhteystiedot

ECONET OY
Malminkaari 5B
00700 Helsinki
Puhelin: 09 8366 250
S-posti:
Y-tunnus: 2438595-3

 

DEWACO OY
Raviraitti 3
23800 Laitila
Puhelin: 02 461 800
S-posti:
Y-tunnus: 2221862-5

Tervetuloa Econet Group Ltd kotisivulle. Käytämme evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseen, sinulle hyödyllisen sisällön tarjoamiseen ja mainosten esittämiseen. Lue lisää kohdasta evästeet.